Vve Schoonmaak

Al meer dan 15 jaar onderhoudt Schoonmaakbedrijf Hamans voor VvE’s in de regio Heerhugowaard, Alkmaar e.o. de gemeenschappelijke ruimtes. Schoonmaakbedrijf Hamans heeft met vele besturen van VvE’s naar volle tevredenheid een langdurige relatie kunnen opbouwen. Deze is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen.

Wat doet Schoonmaakbedrijf Hamans voor VvE’s?

Schoonmaakbedrijf Hamans verzorgt voor VvE’s het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimtes.

Denk daarbij aan het reinigen van vloeren, het afnemen van hekwerk, leuningen en plinten, het verwijderen van spinrag, het vegen van stoepen en parkeer- gelegenheden, het stofzuigen van deurmatten en nog veel meer. De toegang tot uw woning moet toch schoon zijn. Ook kunnen wij het wassen van de ramen verzorgen en in de winter de ruimte rondom het appartementencomplex sneeuwvrij maken.

Onze werkwijze

U geeft aan wat u schoon wilt houden. Al uw wensen worden besproken en vastgelegd in uw eigen schoonmaakplan. Wij zorgen dat het wordt uitgevoerd en geregistreerd, zoals we dat zijn overeengekomen. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met onze klanten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Kiest u voor Hamans dan kiest u voor:

  • schoonmaak op vaste dagen, tijden en met vaste medewerkers

  • gekwalificeerd en representatief personeel in bedrijfskleding

  • professionele schoonmaakapparatuur en veilige schoonmaakmiddelen

  • korte communicatielijnen

  • een schoonmaakplan op maat met een scherpe prijskwaliteitsverhouding

  • meer dan 10 jaar schoonmaakervaring in uw regio

Wij nemen uw schoonmaak klus uit handen.

Schoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf Hamans onderscheidt zich door een gedegen werkvoorbereiding, goede werkprocedures en kwaliteitscontroles. Wij beschikken over grote vakkennis, maken gebruik van de nieuwste methodes op schoonmaak gebied en nemen de specifieke omstandigheden van de klant in ogenschouw.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN