Schoonmaak van VvE

Ben je zelf een beheerder van een appartementencomplex of ben je namens de Vereniging van Eigenaren op zoek naar een schoonmaak voor je appartementencomplex? Dan is Schoonmaakbedrijf Hamans uit Heerhugowaard het bedrijf dat je zoekt. Met name grote gebouwen als flats en appartementen zijn lastig schoon te houden door hun omvang. Schoonmaken in appartementencomplexen vraagt dus om een systematische en periodieke aanpak. Wij pakken deze klus graag voor je aan. Op een grondige en efficiënte manier maken wij gangen, hallen, trappenhuizen en galerijen schoon. Interesse in onze aanpak en ben je op zoek naar een gerenommeerd schoonmaakbedrijf? Lees dan hieronder meer over onze services en neem vandaag nog contact op.

Hoe pakken we een schoonmaak van een appartementencomplex aan?

Voordat we aan de schoonmaak van een appartementencomplex beginnen, maken we eerst een indicatie van de werkzaamheden. Dit gebeurt altijd in overeenstemming met jou als eigenaar of leidinggevende. Zodat dat je precies weet waar je aan toe bent. Wat we zoal voor jou kunnen betekenen?

• Reguliere schoonmaak: Onder reguliere schoonmaakwerkzaamheden verstaan we het schoonmaakonderhoud van trappenhuizen, galerijen, liften en andere openbare ruimtes. Dit gebeurt op gezette tijden en dus dagelijks, wekelijks of maandelijks.

• Vloeronderhoud: Als schoonmaakbedrijf hebben we verschillende middelen om de vloeren van je appartementencomplex te laten blinken. Of het nu om tapijt, (natuur)steen of linoleum gaat: grote oppervlaktes maken we graag voor je schoon.

• Glasbewassing: Appartementencomplexen hebben een groot aantal ramen. Deze dienen eens in het jaar of per half jaar gewassen te worden. Onze glazenwassers kunnen de moeilijkste plekjes bereiken door onze telescoopsteel. Bovendien maken we gebruik van gedemineraliseerd water, wat zorgt voor streep loze ramen.

Onze diensten inzetten

Wil je gebruikmaken van onze diensten? Dan komen we graag een keer bij je langs om een indicatie te maken van de werkzaamheden. Aan de hand hiervan maken we een passende offerte. Wanneer je onze service inschakelt, werken we met een helder en overzichtelijke planning waarmee onze mensen werken. Zo weet je precies wanneer en wat er schoongemaakt wordt en welke plekken in het appartementencomplex wij aanbevelen om door ons te laten reinigen. Dankzij onze heldere manier van communiceren weet je altijd precies waar je als eigenaar of Vereniging van Eigenaars aan toe bent.

Heb je interesse of wil je meer weten over onze services? Vul dan ons online contactformulier in of bel ons via 06-14516014 of stuur een e-mail naar info@smbhamans.nl

Kiest u voor Hamans dan kiest u voor:

  • schoonmaak op vaste dagen, tijden en met vaste medewerkers

  • gekwalificeerd en representatief personeel in bedrijfskleding

  • professionele schoonmaakapparatuur en veilige schoonmaakmiddelen

  • korte communicatielijnen

  • een schoonmaakplan op maat met een scherpe prijskwaliteitsverhouding

  • meer dan 10 jaar schoonmaakervaring in uw regio

Wij nemen uw schoonmaak klus uit handen.

Schoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf Hamans onderscheidt zich door een gedegen werkvoorbereiding, goede werkprocedures en kwaliteitscontroles. Wij beschikken over grote vakkennis, maken gebruik van de nieuwste methodes op schoonmaak gebied en nemen de specifieke omstandigheden van de klant in ogenschouw.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN