Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Hamans uw betrouwbare specialist in glasbewassing

Op zoek naar een bedrijf voor uw glasbewassing? Schoonmaakbedrijf Hamans heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen en verzorgt graag de glasbewassing van uw bedrijfspand, woning of appartementencomplex.

Betrouwbaar en veilig

Het Heerhugowaardse schoonmaakbedrijf Hamans kan zowel binnen als buiten uw glasbewassing verzorgen.

Hoge of moeilijk bereikbare ramen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij werken dan met een telewashsysteem. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons schoonmaakbedrijf is VCA- gecertificeerd. Wij gebruiken professionele, goedgekeurde materialen die de ramen en kozijnen niet aantasten. Natuurlijk voldoet onze werkwijze ook aan de Arbo-eisen en werken wij conform de cao van de glazenwasbranche.

Onze werkwijze

Schoonmaakbedrijf Hamans kan bij uw bedrijfspand, woning of appartementencomplex de glasbewassing verzorgen, maar u kunt wassen van de ramen ook laten opnemen in een uitgebreider schoonmaakplan dat we voor u op maat opstellen.  Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Met iedere opdrachtgever spreken we een vaste dagen en/of tijden af waarop wij bij u langs komen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met onze klanten. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd bij ons terecht.

Kiest u voor Hamans dan kiest u voor:

  • schoonmaak op vaste dagen, tijden en met vaste medewerkers

  • gekwalificeerd en representatief personeel in bedrijfskleding

  • professionele schoonmaakapparatuur en veilige schoonmaakmiddelen

  • korte communicatielijnen

  • een schoonmaakplan op maat met een scherpe prijskwaliteitsverhouding

  • meer dan 10 jaar schoonmaakervaring in uw regio

Wij nemen uw schoonmaak klus uit handen.

Schoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf Hamans onderscheidt zich door een gedegen werkvoorbereiding, goede werkprocedures en kwaliteitscontroles. Wij beschikken over grote vakkennis, maken gebruik van de nieuwste methodes op schoonmaak gebied en nemen de specifieke omstandigheden van de klant in ogenschouw.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN