Schoonmaak Zakelijk

Tot volle tevredenheid heeft Schoonmaakbedrijf Hamans met veel bedrijven in de regio Heerhugowaard, Alkmaar e.o. al meer dan 15 jaar een langdurige relatie opgebouwd. Deze is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen. Daar waar Schoonmaakbedrijf Hamans schoonmaakt is het echt schoon.

Wat doet Schoonmaakbedrijf Hamans nog meer voor het bedrijfsleven?

Schoonmaakbedrijf Hamans zorgt dat naast het regelmatig schoonhouden van o.a. kantoorruimten, kantine, sanitaire ruimtes en algemene ruimten. Speciale aandacht wordt gegeven aan het nauwkeurig schoonmaken van kranen, koffiezetmachines, kopieermachines, deurknoppen, toetsenborden, bureau- bladen e.d. hiermee zorgen we dat contactbesmetting, die verantwoordelijk is voor 80%* van de verkoudheden, griepgevallen en darminfecties (=ziekteverzuim), wordt geminimaliseerd. Naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud verzorgen wij ook specialistisch schoonmaakonderhoud zoals het reinigen van tapijt, het polymeren van marmoleum vloeren, glasbewassing op hoogte (zowel binnen als buiten).

Onze werkwijze

U geeft aan wat u schoon wilt houden. Al uw wensen worden besproken en vastgelegd in uw eigen schoonmaak plan. Wij zorgen dat het wordt uitgevoerd, zoals we dat zijn overeengekomen. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met onze klanten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Kiest u voor Hamans dan kiest u voor:

  • schoonmaak op vaste dagen, tijden en met vaste medewerkers

  • gekwalificeerd en representatief personeel in bedrijfskleding

  • professionele schoonmaakapparatuur en veilige schoonmaakmiddelen

  • korte communicatielijnen

  • een schoonmaakplan op maat met een scherpe prijskwaliteitsverhouding

  • meer dan 10 jaar schoonmaakervaring in uw regio

Wij nemen uw schoonmaak klus uit handen.

Schoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf Hamans onderscheidt zich door een gedegen werkvoorbereiding, goede werkprocedures en kwaliteitscontroles. Wij beschikken over grote vakkennis, maken gebruik van de nieuwste methodes op schoonmaak gebied en nemen de specifieke omstandigheden van de klant in ogenschouw.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN