Contact met ons opnemen?

Professioneel schoonmaakwerk is geen kant-en-klaar pakket, maar maatwerk.

Contact formulier

Wij willen onze diensten naadloos afstemmen op uw situatie en behoeften. Daarom komen wij graag praten over uw schoonmaakwensen en onze mogelijkheden om daarop in te spelen.

Als u ons belt op 06 – 145 160 14 of mailt via info@smbhamans.nl, komt Melvin Hamans graag langs om zichzelf en zijn bedrijf aan u voor te stellen.

  Contactgegevens

  Granaat 57
  1703 BB Heerhugowaard

  06 – 145 160 14

  BTW nummer: NL852582249B01
  KvK: 57443505

  info@smbhamans.nl

  Tevreden klanten

  Referenties

  Hydromate BV

  “Sinds wij gevestigd zijn in Amsterdam Westpoort heeft Schoonmaakbedrijf Hamans de schoonmaakwerkzaamheden voor ons verzorgd. Schoonmaakbedrijf Hamans maakt bij ons 2 x per week schoon.
  Wat erg fijn is, dat Schoonmaakbedrijf Hamans ook de vloer in topconditie houdt.”

  Autobedrijf Schweitzer

  “Wij als Autobedrijf Schweitzer zijn zeer tevreden over de professionaliteit, kwaliteit en service van schoonmaakbedrijf Hamans.”

  Huisartsenpraktijk Koedijk

  “Sinds 2014 maken wij gebruik van de diensten van Schoonmaakbedrijf Hamans in onze praktijk in Koedijk. Wij zijn erg tevreden over hun vakkundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De praktijk is altijd goed schoon en in geval van vakanties of extra activiteiten in de praktijk is er in overleg altijd wel een aanpassing mogelijk wat betreft schoonmaaktijden of dagen. Wat voor ons ook een pre is dat ze onze vloer ook volledig onderhouden, dit heeft voor onze praktijk geresulteerd in een frissere en schonere uitstraling.”

  lees meer referenties