Vloeronderhoud Heerhugowaard e.o.

Heb je een kantoor of bedrijf in Heerhugowaard of omgeving? Bedenk dan eens hoeveel voeten per dag over de vloer lopen. Deze kan hierdoor slijten. Vloeronderhoud in Heerhugowaard nodig? Dan kan Schoonmaakbedrijf Hamans u uit de brand helpen. Wij voeren u vloeronderhoud graag uit. We hebben ervaring met verschillende soorten vloeren en weten dus welke aanpak voor welk onderhoud nodig is. Wilt u ook vloerenonderhoud laten uitvoeren door een professioneel schoonmaakbedrijf. Lees hieronder meer over onze diensten. Wij zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt en in de mkb-sector.

Vloeronderhoud is een specialisme.

Vloeronderhoud is een specialistisch klusje. Met vloeronderhoud bedoelen we ook écht alle soorten vloeren die je in een bedrijf tegen kunt komen. In een bedrijf zie je vaak meerdere type vloeren in één gebouw. Veelgebruikte materialen in bedrijfspanden zijn steen, tapijt of linoleum, gietbeton, PU of PVC. Al deze types vragen om specifiek onderhoud. Onze vakmensen die je vloeronderhoud uitvoeren zijn dan ook echte specialisten en weten precies hoe ze een bepaald type vloer aan moeten pakken.

Levensduur van je vloer verlengen door vloeronderhoud.

Voor ieder type vloer dus een speciale aanpak. Vloeronderhoud betekent dat we met geavanceerde en speciaal daarvoor bestemde apparatuur te werk gaan. Dit zijn speciale boenapparaten in het geval van kunststoffen vloeren, maar ook reiniging- en stoomapparaten voor bijvoorbeeld tapijt. Vloeronderhoud is noodzakelijk om je vloeren langer mee te laten gaan. Als dit vloeronderhoud regelmatig gebeurt, zal dat je bedrijfspand of kantoor een verzorgde en representatieve indruk geven.

Periodiek onderhoud

Vloeronderhoud is een klus die niet wekelijks of dagelijks plaats hoeft te vinden. Bij vloeronderhoud worden de nodige maatregelen genomen (denk aan het verplaatsen van meubilair en andere spullen). U kunt dit onderhoud dan ook combineren met ander periodiek onderhoud en schoonmaakwerk. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, onderhoud aan het pand of een grondige schoonmaak van het plafond. Zo bespaar je op schoonmaak- of personeelskosten en wordt je kantoor of bedrijfsruimte in één keer grondig aangepakt.

Onze diensten inschakelen

Ben je benieuwd wat Schoonmaakbedrijf Hamans voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vraag vandaag nog een gesprek aan. Graag komen we langs voor een kleine inspectie. Aan de hand hiervan kunnen we een inschatting maken van de tijd en mogelijke kosten om het onderhoud uit te voeren. Dankzij onze transparantie manier van werken en heldere communicatielijnen bent u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden. Contact opnemen kan via de email naar info@smbhamans.nl of door te bellen naar 06-14516014. (Melvin Hamans)

Wij zijn preferred applicator van Dr. Schutz!

Wij onderhouden meer dan 

0

m2 vloer

Kiest u voor Hamans dan kiest u voor:

  • schoonmaak op vaste dagen, tijden en met vaste medewerkers

  • gekwalificeerd en representatief personeel in bedrijfskleding

  • professionele schoonmaakapparatuur en veilige schoonmaakmiddelen

  • korte communicatielijnen

  • een schoonmaakplan op maat met een scherpe prijskwaliteitsverhouding

  • meer dan 10 jaar schoonmaakervaring in uw regio

Wij nemen uw schoonmaak klus uit handen.

Schoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf Hamans onderscheidt zich door een gedegen werkvoorbereiding, goede werkprocedures en kwaliteitscontroles. Wij beschikken over grote vakkennis, maken gebruik van de nieuwste methodes op schoonmaak gebied en nemen de specifieke omstandigheden van de klant in ogenschouw.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN