Heeft u een bedrijfsruimte waarvan de vloeren wel een opfrisser kunnen gebruiken?

Of werkt u in een hygiënische omgeving en moeten de vloeren smetteloos schoon en bacterievrij zijn? Of het nu om een onderhoudsbeurt gaat of een grondige reiniging waarbij de bovenste laag van de vloer moet worden geschuurd, waarna er een compleet nieuwe toplaag wordt aangebracht: schoonmaakbedrijf Hamans heeft voor elke vloer en elk bedrijf een passende oplossing.

Waarom zou u het vloeronderhoud uitbesteden?

Er zijn talloze vloeren die elk een apart onderhoudsproces hebben. Zo vergt een PVC-vloer een compleet ander onderhoud dan een linoleumvloer. Schoonmaakbedrijf Hamans is dé vloeronderhoud specialist op het gebied van groot onderhoud en hygiënische reiniging van linoleum, tapijt, beton-, PVC- en gietvloeren. Elke vloer vraagt een specialistische benadering, een uitgekiend stappenplan en de beste en veiligste reinigings- en onderhoudsproducten. Om die reden is Schoonmaakbedrijf Hamans preferred applicator van de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Dr. Schutz. Wij zijn opgeleid en getraind in het aanbrengen van een tweecomponenten polyurethaan coating. Deze coating is voor vrijwel elk vloertype geschikt en zorgt ervoor dat de vloer er niet alleen als nieuw uitziet, maar dat deze ook beschermd is tegen UV-straling, loopschade en schadelijke bacteriën. Voor tapijt gebruiken we de gecertificeerde producten en reinigingsmethoden van Chemspec. Deze producten zorgen voor een hygiënisch schoon tapijt en intensieve reiniging, zonder dat de vezels van het tapijt worden aangetast. Uw vloer laten reinigen door Schoonmaakbedrijf Hamans betekent een stralende, veilige en presentabele vloer.

Schoonmaakbedrijf Hamans is specialist in duurzaam en snel vloeronderhoud

Vloeronderhoud moet voor u geen belasting zijn: u wilt het liefste zo snel mogelijk weer aan de slag en van de vloer gebruikmaken. Schoonmaakbedrijf Hamans maakt dat mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in doordacht, adequaat vloeronderhoud en stellen altijd een plan van aanpak op, zodat u altijd weet op welk moment Schoonmaakbedrijf Hamans met welke vloer bezig is. Betreft het een langdurig project? Dan kunnen we diverse vloeren in diverse stappen opleveren – zo ondervindt u zo weinig mogelijk hinder van het vloeronderhoud. In de meeste gevallen kunt u de volgende dag alweer honderd procent gebruikmaken van de gereinigde en gecoate vloer.

Welke vloeren kunnen wij reinigen en onderhouden?

Schoonmaakbedrijf Hamans is gespecialiseerd in diverse typen vloeren en gebruiken voor elk van die vloeren ook een eigen reinigingsmethode. Op de volgende pagina’s leest u een uitvoerige beschrijving van de werkzaamheden, inclusief het materiaalgebruik. Mocht u vragen hebben, een offerte of een gratis kennismakingsinspectie aan willen vragen, dan kan dat via ons contactformulier.

Extra voordelig: een meerjarig onderhoudsplan

Heeft u een grote bedrijfsruimte, een scholengemeenschap of meerdere praktijkruimten? Kies dan voor een meerjarig onderhoudsplan. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige, duurzaam schone en stralende vloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u om de vijf jaar een nieuwe uitstraling? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de toplaag van een andere kleur te voorzien. Wilt u een glanzende bovenlaag behouden? Kies dan voor een regelmatige onderhoudsbeurt. Schoonmaakbedrijf Hamans komt graag bij u lang om de mogelijkheden te bespreken. Een stralende vloer – een mooie vloer – een veilige vloer: Schoonmaakbedrijf Hamans maakt het mogelijk.

Wij zijn preferred applicator van Dr. Schutz!

Wij onderhouden meer dan 

0

m2 vloer

Kiest u voor Hamans dan kiest u voor:

  • schoonmaak op vaste dagen, tijden en met vaste medewerkers

  • gekwalificeerd en representatief personeel in bedrijfskleding

  • professionele schoonmaakapparatuur en veilige schoonmaakmiddelen

  • korte communicatielijnen

  • een schoonmaakplan op maat met een scherpe prijskwaliteitsverhouding

  • meer dan 10 jaar schoonmaakervaring in uw regio

Wij nemen uw schoonmaak klus uit handen.

Schoon resultaat.

Schoonmaakbedrijf Hamans onderscheidt zich door een gedegen werkvoorbereiding, goede werkprocedures en kwaliteitscontroles. Wij beschikken over grote vakkennis, maken gebruik van de nieuwste methodes op schoonmaak gebied en nemen de specifieke omstandigheden van de klant in ogenschouw.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN